5

Firemní kultura v msg life

msg life Slovakia » Články » Společnosť » Firemní kultura v msg life

03. 06. 2023

5 min. čítania

Vztahy na pracovišti, společné hodnoty, nálada a motivace – to vše patří k prvkům firemní kultury, která ovlivňuje fungování celé společnosti. Firemní kultura vytváří základ pro spolupráci, inovaci a růst, a tím přispívá k úspěchu firmy. A jaká je tedy firemní kultura v naší společnosti msg life? Jak podporujeme naše zaměstnance a jaké hodnoty zastáváme? Pojďme se na to podívat!

Co je firemní kultura?

Jednoduše řečeno: firemní kultura je soubor hodnot, norem, pravidel a očekávání, které sdílejí zaměstnanci s vedením společnosti. Tvoří neviditelné pouto mezi lidmi, které zajišťuje, že společnost směřuje ke společným cílům.

Naše hodnoty a mise

U nás v msg life se zaměřujeme na dlouhodobé, partnerské a férové vztahy a na otevřenou komunikaci. Věříme, že základem našeho úspěchu jsou lidé, a proto je podporujeme, respektujeme a vytváříme prostor pro jejich seberealizaci. Naši zaměstnanci jsou pro nás na prvním místě, protože MY jsme jeden TÝM.

Jsme hrdí na to, že našim zaměstnancům můžeme nabídnout stabilitu, zaručené benefity a moderní otevřenou firemní kulturu. Náš silný tým tvoří více než 230 zaměstnanců v Bratislavě, Žilině a v Košicích.

Snažíme se zachovat atmosféru rodinného podniku ve všech oblastech. Zakládáme si na příjemných a pevných vztazích na pracovišti a vzájemném respektu.

V našem týmu panuje příjemná atmosféra, všichni se navzájem respektujeme. Otevřená a přátelská komunikace je pro nás nesmírně důležitá. Chceme, aby se naši zaměstnanci soustředili na podstatné věci ve své kariéře, a proto jim vytváříme co nejlepší podmínky pro práci. Podporujeme zdravou rovnováhu mezi prací a soukromým životem, nabízíme jim možnosti pro sportovní vyžití a pořádáme týmová utkání.

Možnosti vzdělávání

Naším největším bohatstvím jsou vědomosti, a proto pečujeme o kontinuální vzdělávání našich zaměstnanců a podporujeme je na cestě za hlubším poznáním a odborností. Víme, že investice do vzdělávání a lidských zdrojů je tím nejlepším prostředkem k dosažení úspěchů naší společnosti.

Interními školeními, koučinkem i externími kurzy podpoříme tvůj odborný a osobnostní růst. V msg life Slovakia si vážíme talentu a motivace našich zaměstnanců, a proto se snažíme vytvářet optimální podmínky pro jejich další rozvoj.

 

Bohatý zaměstnanecký program

U nás můžeš využívat atraktivní benefitní program, který podporuje tělo i ducha. Nabízíme rozmanité možnosti pro sportovní vyžití, máme vlastní fitness centrum, pořádáme týmové aktivity atp. To vše pomáhá posilovat mezilidské vztahy a týmovou spolupráci. Věříme, že zdravý a šťastný zaměstnanec je klíčem k úspěchu celé společnosti.

Závěr

Firemní kultura je klíčovým prvkem, který ovlivňuje každodenní fungování společnosti, a právě proto je důležité, aby byla nastavena správně. V msg life jsme hrdí na naši firemní kulturu, protože odráží naše hodnoty a podporuje naše zaměstnance v dosahování výjimečných výsledků.

Pokud hledáš práci v oblasti IT a chceš být součástí týmu, který si zakládá na férových vztazích, otevřené komunikaci a podpoře osobního rozvoje, pak msg life je pro tebe tou pravou volbou. Přidej se k našemu týmu a staň se součástí naší úspěšné společnosti, která obohacuje svět moderními a inovativními softwarovými řešeními pro pojišťovny, banky a firmy poskytující finanční produkty. Těšíme se na tebe!

03. 06. 2023

5 min. čtení

Mohlo by tě zajímat