3
msg life SlovakiaCookies

Používáme cookies

Společnosť msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35 800 780 (tzv. provozovatel) používá na této webové stránce soubory cookie, které jsou použity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy a přizpůsobení zobrazení webové stránky. Cookie pro měření návštěvnosti webstránky a přizpůsobení zobrazení webové stránky je zpracováváno na základě oprávněného zájmu provozovatele. Cookie pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webovou stránku lze používat také v režimu, který neumožňuje shromažďování údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z iniciativy návštěvníka webu, vyjádřeného aktivním zaškrtnutím možnosti „Souhlasím“, která následuje za upozorněním v dolní části webové stránky, znějícím následovně: „Provozovatel webu, společnost msg life Slovakia s. r. o., Hraničná 18, 821 05 Bratislava, IČO: 35 800 780 zpracovává na tomto webu cookie potřebné pro fungování webové stránky a pro analytické účely a v případě vašeho souhlasu také pro retargetting.“

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookie. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookie pro marketingové účely lze vzít kdykoli zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

Shromážděné cookie soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, kterou provozuje společnost Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Shromážděné cookie soubory jsou následně zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na www.google.com/intl/cs/policies/privacy/.

Berte, prosím, v úvahu, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat od nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat od nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat od nás vymazání těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.