5

Máme pro tebe bohatý zaměstnanecký program a spoustu benefitů

msg life Slovakia » Články » Benefity » Máme pro tebe bohatý zaměstnanecký program a spoustu benefitů

01. 06. 2020

5 min. čítania

Zaujaly tě naše pracovní pozice a možnost podílet se na inovativních projektech, ale pořád ještě váháš, jestli je to pro tebe to správné zaměstnání? Dovol, abychom tě přesvědčili, že kromě zajímavé práce pro mezinárodní klienty pro tebe máme taky bohatý zaměstnanecký program a že se u nás budeš cítit hodnotně a příjemně.

Získej víc volna

Jako každá moderní IT firma se snažíme jít s dobou, proto ti nabízíme flexibilní pracovní dobu. Pevnou pracovní dobu máme stanovenou od 9.00 do 15.30. Je tedy v pořádku, pokud přijdeš do práce brzy ráno, ale taky si můžeš dopřát kvalitní spánek a přijít až na devět. V každém případě můžeš odejít už v 15.30 a celé odpoledne se můžeš věnovat buď rodině, nebo aktivitám, které tě naplňují.

Jsi cestovatel, nebo rodinný typ? U nás můžeš získat až pět dní dovolené nad rámec zákona. Navíc si můžeš každý rok naplno vychutnat silvestrovské oslavy, protože ti 31. prosince nabízíme placené volno. S námi si tedy můžeš zařídit život podle svých představ a přizpůsobit práci své rodině nebo oblíbeným aktivitám.

Dovolená nad rámec zákona a flexibilní pracovní doba
Užívej si volno a načerpej síly díky dovolené navíc.

Kvality si ceníme

V msg life si ceníme práce a nasazení všech svých kolegů. Máme propracovaný odměňovací systém, a proto tvá snaha nezůstane bez povšimnutí. Každoroční odměny tě určitě potěší, stejně jako osobní ohodnocení za skvěle odvedenou práci.

Naši zaměstnanci jsou pro nás důležití, a to jak ti nově příchozí, tak také dlouholetí kolegové, kteří v naší firmě odvádějí kvalitní práci už několik let. Loajality si v naší firmě velmi vážíme, a proto nabízíme dlouholetým zaměstnancům odměnu za odpracované roky.

Bonusem pro tebe bude také příspěvek na individuální aktivity, který je proplácený čtvrtletně. Na své si u nás přijdou jak sportovci a rodiče, tak například i milovníci knih.

Systém odměňování zaměstnanců
V msg life Slovakia máme motivační systém pro odměňování zaměstnanců.

Posuň se s námi kupředu

Našim IT pracovníkům zabezpečujeme v průběhu roku různá školení, která je posouvají dál, a to nejen po pracovní stránce. Rovněž se účastní různých konferencí, jako například Hackerfestu. Věříme, že investovat do talentů a nadšenců je win-win situace pro obě strany.

Podporujeme také interní vzdělávání a kolegy, kteří jsou ochotní se o své vědomosti podělit dál. Zajímavé informace se proto dozvíš i díky přednáškám od profíků v oboru. Vzhledem k tomu, že se naše firma věnuje vývoji softwaru pro zahraniční společnosti, poskytneme ti taky adekvátní vzdělání v německém jazyce, jehož výuku navíc z poloviny zahrnujeme do pracovní doby. Bonusem jsou i konverzace v anglickém jazyce, kde si můžeš oprášit nebo udržovat doposud nabyté znalosti.

Interní a externí vzdělávání zaměstnanců
Využij vícero možností vzdělávání a rozvoje v IT sféře.

Buď fit a relaxuj

Uvědomujeme si, že celodenní práce na počítači, kódech a testech je náročná nejen na soustředění, ale taky na tvá záda. U nás si můžeš odpočinout při příjemné relaxační masáži nebo fyzioterapii, případně si můžeš vybít stres a zlepšit kondičku v naší FITlandii.

Přímo v našich prostorách máme vlastní fitness s kardio, masážní a power zónou. Každý rok navíc absolvujeme týden zdraví, ve kterém pro tebe máme připravených plno aktivit. O nich se dozvíš v článku Týden zdraví v msg, který jsme absolvovali minulý rok :).
Zjisti víc o našich Fit & Relax benefitech.

Psychická a fyzická pohoda při práci v IT
V msg life Slovakia si můžeš zasportovat anebo si dopřát masáž.

Bav se společně s námi

Bonusem na závěr jsou naše firemní akce. Na ty se můžeš těšit už teď. Každoročně organizujeme vánoční večírek, na kterém se skvěle bavíme až do rána. V létě připravujeme letní párty, kde si užiješ spoustu zábavy i s rodinnými příslušníky, takže si na své přijdou jak dospělí, tak i děti.

Určitě si přečti víc o teambuildingu, který u nás organizujeme několikrát ročně. Zažiješ s námi spoustu adrenalinu a zábavy, za to ti ručíme.

Skvělé firemní akce
Bavte se i se svými kolegy na našich firemních akcích.

Zaujaly tě naše benefity? Prohlédni si všechny naše aktuální pracovní nabídky, pošli nám životopis a přidej se k nám.

01. 06. 2020

5 min. čtení

Mohlo by tě zajímat